» Hultsfred!


Hänger lite 

» "Lyxmiddag"


Plugg plugg plugg och åter plugg 

» Tisdag


Mamma dricker glögg och jag har tänka ljus på rummet. Det börjar bli vinter! Men först höstlov! Gött, börjar veckan nere i Hultsfred, kommer äga. Sedan vet jag inte resten av veckan vad jag skall göra haha..
Ska kolla på dirty dancing nu iaf! 

» Söndag





Sitter och kollar på tv nu, har varit en bra dag, vaknade halv 1?? Var lite trött hehe, firade Stina och åt med släkten! 
Stina och Kasper förberedde en teater haha som de ville visa för oss, Markus jag och mamma blev åskådarna för teatern, sötaste dom! Japp, min lilla prinsessa är 4 år! 

» Grattis världen bästa lillasyster!


Idag fyller världen bästa lillasyster år! Hjälp vad hon har blivit stor, tiden får fort, kommer knappt ihåg att hon har varit en liten bebis! Lilla busstina nu 4 år.

» Mys hos Maja


Hade mys hos Maja igår, med jätte god
Mat och bästa sällskapet! Kan ej bli lyckligare! 

» 13.07


Tjena hallå, ligger i Felicias säng och väntar. Ska snart åka hem och fixa igjordning för ikväll är vi, tjejerna bjudna hem till Maja för lite mys! 
Igår tog jag bussen till Felicia, vi mös, lagade mat, pysslade och kollade på idol. Mys! Nu har vi precis varit i hennes stall hehe och kollat på hästar 

» Veckan




Min vecka jag bestått av plugg, ännu mer plugg och ännu lite mer plugg. Skojs nu ska jag plugga lite 

» Studiedag!

Japp, idag är det studiedag, sov så länge jag kunde och gick upp, gjorde lite frukost! Och studiedag är precis vad det är, här ska jag sitta hela dagen och plugga, det är så roligt som det låter.. Ska väl ta fram lite onyttigheter sen då jag orkar plugga haha...

» Min helg

Min helg började med att jag träffade Johanna och Amanda lite. Gick till stationen, tog tåget till pappa. Mös på fredagen och hade lite kalas på lördagen! Tog tåget tillbaka till Habo, hann vara hemma 10 minuter innan det var dags att dra iväg till Jönköping för att fixa iordning hemma hos Cajsa för att överraska Maja! 
Det bjöds på pizza, fina vänner, lekar och sedan utgång! En fantastiskt rolig kväll med mina vänner. Har längtar efter något kul! Somnade halv 5 , vaknade 7 minuter i halv 8 för att åka till Ullared , trött som jag var satte jag mig i bilen med täcke och kudde 7 minuter senare. 
Befann mig på Ullared hela dagen med mamma och mormor! Mys, men jobbigt med allt folk... 
Maten på Ullared! 

Har varit en bra och stressig men rolig helg! 

Idag var det skola som vanligt, kom hem och lagade mat, började plugga, somnade på bordet trött som jag är. Men nu sitter jag här duktig som jag är! 
Trevlig kväll! 

» Love life


Lägger upp bilder från helgen Imorgon

» Överraskar bästa Maja





» Fredag


Väcktes as den här gosisen 

» Fina mössan


TROR att den kommer se ut så här! 
Det blå i pärlan och det lilla bandet som man inte det så mycket av står för samhällsprogrammet! Så har jag rosa i mössan såklart, inne på skärmen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva än!  coool

» Tips till alla myslovers


Ett par avklippta mjukis, egentligen bästa tipset på sommaren men funkar alla årstider! Fulaste men  Skönaste 

» Tisdag


Fick i mig "lite" mat tillslut! Goott! 
Japp prövade studentmössa idag, känner mest att alla kommer padda under skitbra utom jag .... Men kan visa bild på den när jag fixat igjordning den! 

» Maryyyyy


Tog på mig kavajen, och tog bilen upp till Habo för att gå på möte, mys. 

» Monday




» Kvalitétstid med fina mamsen




Har kvalitétstid med min fina mamma, det äger när det bara är jag och hon.

» 250


Nu sitter jag här igen framför datorn och kollar efter en studentklänning, är så svårt. Dock är det ganska många moment som ska genomföras innan det är dags hehe

» Bioenbdksoco


Bion var nog den roligaste jag gått på haha, fett rolig!!

» Minishopping


Köpte ett linne, för ynka 15 kr??? Sött.
Ikväll blir det bio med Felicia! Vi ska kolla på familjtrippen trodde jag den hette, mys :) 

» Lördag


Kom precis hem från stan, gått i höstvädret med Johanna! 
Hamnade i soffan med mina syskon, Stina gör min nya balfrisyr på mig! 

» Fredag


Kom precis hem från Emma, har myst framför film och så, mys. Eller jag somnade väl mest hehe.. 
Väntar på bussen nu mot norrahammar, så blir det idolmys med Felicia! 

» Dinner


Efter skolan åkte jag Maja Emma & Felicia och åt, har nog helt seriöst varit så här äckligt mätt, sjukt....

» MELLANBARN

 

MELLANBARN – fredlig lagspelare

Man brukar säga att mellanflickan blir en god och förstående hustru. Mellanpojken med två systrar, som prins Carl Philip, är drömpartnern, en man som är duktig på att tolka kvinnors språk och signaler.
Är du mellanbarn har du lätt för att anpassa dig. Du har varit klämd i mitten och varken varit stor och duktig eller liten och gullig.
Eftersom du har lärt dig att inte ställa till besvär utan hellre foga dig så har du också utvecklat stor flexibilitet och kan anpassa dig till de mest skiftande situationer.
Men det kan också ha varit svårt att byta roll, från att vara minst till att bli mellanbarn när ett nytt syskon föds. Mellanflickor är överrepresenterade bland kvinnliga alkoholister och hon kan få depressiva drag om hon inte hittar sin egen nisch i syskonskaran där hon blir bekräftad.

Bästa sidor: Du är en fredlig lagspelare som trivs bra i mitten. Mellanbarn har lärt sig att både ge och ta order och har fått psykologiska muskler för livet. Duktiga på att kompromissa och medla. Flexibla, tål förändringar bra och lyssnar gärna på andra.
Sämsta sidor: Tar inte ställning, blir alldeles för lagom och har inga bestämda åsikter. Smiter undan vissa uppgifter och hänger med kompisar och kollegor i stället. Kan dra sig in i sin drömvärld eller kämpa extra hårt för att utmärka sig. 
Här trivs du inte: 
I konservativa, tråkiga yrken och miljöer. Där du känner dig ensam och inte hittar din identitet.
Partner: Eftersom du är flexibel och har erfarenhet av både äldre och yngre syskon så kan du passa ihop med nästan vem som helst.
Yrke: Diplomat, jurist, socialarbetare, medlare eller förhandlare. Mellanbarnet är också vanlig i fackliga sammanhang.
 
Detta fick vi läst för oss igår i skolan. Jag tyckte att det passade väldigt bra in på mig, inte riktigt allt men mycket avd et. Jag är en tjej som trivs bra i mitten och är väldigt lagom. 

» Majsen 18 år!


STORT GRATTIS TILL LILLA MAJA! 
Japp, idag är det Majas tur att fylla 18 år . Såå som hon har pratat om detta, antagligen längtat också. 
Lilla söta lilla Maja, så glad att jag har henne. Massa kärlek till henne! Du äger <3<3<3

» 15.18


Kommer hem och möts av ett gäng nybakata bullar , kakor & frallor. Vilken krigar mamma. 

» Hur många kramar

Kom precis hem från stan, har varit på bio med min lilla sötis. Längesen jag träffade henne! Vi kollade på hur många kramar finns det i världen, så söta är dem och har ändrat lite åsikter efter idag. Mys dag, att göra  sånt här mitt i veckan gör att veckan inte alls känns lika lång!


» New in!


 Koftan: HM , tröjan: lager 157

» Det är när man....


 Det är när man har sovmorgon till klockan 20 i 1 som man hinner att göra en "lyxfrulle" 

» Hello