» Grattis biggest.

detta är mitt födelsedags barn. vi bara levde livet de första timmarna in i början som 17 åring. just deal with it!
stolt är jag.

för övrigt. först va det 0 sen var det 5 och nu, vart ska jag göra av de?
annars, är de bra. har solat och badat med fina vänner. spelat lite spel, dansat lite, kommit hem tidigt på morgonen. ja det är väl så ett sommarlov ska vara. imonrogn åker jag mig bort mot lilla byn norrahammar för att hålla koll dem där.
PEACE .
(by the way, lägger upp lite sköna bilder när jag köpt en ny sladd till datorn från min sommar, vad säg om de, great huuuh?)

» j'adore la vie.

kom hem från källby nu, har haft de fint i solen med familj och kusiner. faktiskt en fin sommarkväll, mycket skratt och gråt.
på torsdag bär de av någonstans till en hemlig plats!

» Baby

Har firat världens bästa mormor!


» Close.


» hur nice??

haha har inte suttit vid datorn på 3 veckor, gick in på bloglovin, hade 600 olästa inlägg. jippi!
Men har ett liv nu när jag har sommarlov faktiskt och tar för mig av det. tror jag.
hjälp mormor idag med kusse, åkte till emma. igår spenderade jag min dag i en lägenhet i stan och även påen cykel haha mys.
ska till mormor imorn också äta lite och så.
oth står på kvällsgörandet nu. 

» Hög på livet!

Hade en riktigt bra inspark på sommarlovet. Gillar er mina vänner<3 Hänger lite i en lägenhet i stan har precis vart och hämtat lite kinesmat. Ska cykla iväg lite senare. Ses


» Come down.

Tessan åkte för en stund sen. Haft mot mys! Somnade visst en liten stund också Ups. Ska till doktorn Imorn och kolla lite. Läskigt. Tre dagar kvar på jobbet. Kolla lite oth och sen sova. Saknar att veta att inte lojale inte är nära med :(


» Tillsammans är vi allt.

Älskar mina vänner grovt. Tillbringade kvällen med tacos och fina vänner. GILLAR ER. Även om jag är lite retard. Jobb väntas Imorn woho.!


» För mycket prat.

Roligaste dagen på sommarlovet tillsammans med midsommar! On my way to la restaurante à la Aasa! Mys. Mitt sommarlov har hittills bestått av jobb och oth och yttligare mer jobb , men bara 4 dagar kvar nu sen har jag sommarlov på roligt.


» För mycket prat.

Roligaste dagen på sommarlovet tillsammans med midsommar! On my way to la restaurante à la Aasa! Mys. Mitt sommarlov har hittills bestått av jobb och oth och yttligare mer jobb , men bara 4 dagar kvar nu sen har jag sommarlov på roligt.


» pain.

bara två veckor kvar på jobbet imorn, lika mycket kvar känner mig redan död dock.
seriöst, de finns en som jobbat där i 50 år?!?! jag är död efter 9 dagar? och tycker att de är skit tråkigt? herregud säger jag. orättvist betalt också.. 
tycker det är orättvist att en viss kompis åker till spanien i två veckor på tisdag, bo på stranden och ha de gött.. medans jag ska jobba.. jaja. 
när vi va små bebisar i Taberg.